Такі шампіньйони можна використовувати в салатах, можна подати з картопляним пюре.
Зберігати в холодильнику. Термін зберігання – приблизно тиждень.
Бажано використовувати дрібні печериці. Якщо у вас великі, їх треба нарізати.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 баночки по 0.5 л.
Інгредієнти
маринад:
- 500 мл води
- 1 ст.л. солі
- 1.5 ст.л. цукру
- 50 мл оцту 6-9%
- 50 мл рослинного масла
- 7-10 горошин запашного перцю
- 3 лаврові листки
- 10 г зерен гірчиці (за бажанням)
- 3 зубчики часнику
Приготування
Гриби почистити.
Часник нарізати.
У каструлю налити воду.
Додати цукор, сіль, перець, лавровий лист, насіння гірчиці, часник, рослинне масло.
Довести до кипіння.
Додати гриби.
Варити протягом 5-7 хвилин.
Додати оцет.
Варити 5 хвилин.
У банки викласти печериці, залити гарячим маринадом.
Остудити, поставити в холодильник.
Через добу печериці готові.
|