Форма входа
Категории раздела
Наш опрос
Как наш сайт?
Всего ответов: 1559
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » Статьи » Консервация » Грибы [ Добавить статью ]

Консервация Шампиньйонов

Консервовані гриби - найкраща закуска на святковому столі. Але не всі вміють правильно приготувати консервовані шампіньйони на зиму. Дізнайтеся легкий рецепт заготівлі печериць на зиму рецепт з покроковим описом.

Інгредієнти:
1 кг свіжих печериць невеликого розміру

Маринад:
250 мл води;
100 мл столового оцту;
2 ст. ложки солі;
1 ст. ложка цукру;
2 ст. ложки рослинної олії;
прянощі за смаком (листя смородини, кріп, чорний перець горошком і т. п.)

Приготування грибів:
Печериці промийте під проточною водою. Приготуйте маринад з води, оцту, цукру, солі і прянощів і поставте в каструлі на вогонь. Коли закипить - додайте туди гриби і варіть під кришкою. Зніміть з плити і помістіть вміст в підготовлену банку. Зверху налийте олію і закрутіть кришками банки. Зберігайте печериці в холодильнику.

Маленькі хитрощі:
Деякі господині вважають за краще робити маринад на основі грибного відвару, то в цьому випадку він зберігає більше смаку і аромату.
Але при цьому консистенція такого маринаду стає надмірно густою, а колір - темним. Якщо ви не любите такий маринад, зливайте відвар і робіть маринад на воді.
 

Категория: Грибы | Добавил: Admin (11.02.2016) | Автор: Консервовані гриби по домашньому
Просмотров: 351 | Теги: Консервовані, по домашньому., Гриби | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]